Thursday, December 17, 2015

S-20 Undergoes Extensive Renovation

Renovated Kitchen Area
CEES students returning for the fall 2015 semester were greeted by a big surprise when they discovered that the student team room in Carson Engineering Center, fondly referred to as S-20” underwent extensive renovations over the summer.  In addition to upgrading 12 workstations and wifi coverage, the room now includes two collaboration tables with flat panel screens, a charging station and a refrigerator and microwave.  Funding for the project was provided by generous alumni donations, the CEES Visiting Council, CEES faculty and staff and AM Squared Construction.  

Students are greatly appreciative of their new “home-away-from-home” as evidenced by the hand painted thank you “card” they presented to CEES director Randy
Kolar in class. 

Upgraded Workstations
Collaboration Table with Flat Panel Screen